Ραφήνα: H τραγική ιστορία του ζωγράφου που κρεμάστηκε

Ο 44χρονος, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος από μπαλκόνι στην πολυκατοικία που έμενε στη Ραφήνα, άφησε σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημειώματα. Ένα για την αστυνομία, ένα για την αδερφή του και ένα για τον δικηγόρο του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο αυτόχειρας το 2013 είχε συλληφθεί από την ασφάλεια Αττικής καθώς είχε πνίξει με καλώδιο τη μητέρα του στο σπίτι τους στο Ίλιον. Τότε είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια και ένα μεγάλο μέρος της ποινής του το είχε εκτίσει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στις φυλάκες Κορυδαλλού.

Τότε μάλιστα είχε υποστηρίξει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδερφή του.

Ο επίλογος ωστόσο γράφτηκε σήμερα. Ο άνδρας βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Όπως αποκαλύπτεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του rpn.gr, αφού σκότωσε τη μητέρα του, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε είχε αφεθεί ελεύθερος.

real.gr