Ραγδαίες εξελίξεις στην «Αγγελική»: Ο Δημήτρης είναι δολοφόνος και βιαστής!

Μία απίστευτη αποκάλυψη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA «Αγγελική».

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, ο Δημήτρης θα αποδειχθεί πως δεν είναι το καλό παιδί που θέλει όλοι να πιστεύουν για εκείνον, µιας και έχει ένα ένοχο παρελθόν, ενώ το µέλλον του προοιωνίζεται ακόµη πιο αδίστακτο. Ο ίδιος, εκτός από την Αγγελική, έχει βιάσει κι άλλες γυναίκες. Μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο να σκοτώσει.

Τα μυστικά του Δημήτρη
H οικογένεια Αργυρού από την πρώτη στιγμή έχει αποδειχθεί πως είναι µία ισχυρή αλλά συνάμα και ιδιότυπη οικογένεια. Καθένα από τα µέλη της έχει τα δικά του µυστικά που αφορούν το παρελθόν και πολλές φορές είναι καταστροφικά για τους άλλους. Ο Δημήτρης είναι ο πιο κλειστός χαρακτήρας από όλα τα αδέλφια Αργυρού, δεν µοιράζεται µε κανέναν τις σκέψεις του και κανείς δεν µπορεί να ισχυριστεί ότι τον ξέρει στην πραγματικότητα. Μόνο η Αθηνά καταφέρνει να τον ηρεμεί και µόνο µε εκείνη νιώθει ασφάλεια και ζεστασιά.

Η νύχτα που άλλαξε τη ζωή του Δημήτρη
Ο Δημήτρης, όµως, δεν είναι το ήσυχο παιδί, µε κάποια ιδιαίτερα προβλήµατα, που όλοι θέλουν να πιστεύουν. Ο αληθινός του χαρακτήρας απέχει πολύ από αυτό που δείχνει και στα επόµενα επεισόδια της σειράς αυτό θα αποδειχθεί µε τον χειρότερο τρόπο. Η βραδιά που όρισε τη ζωή του και τις πράξεις του είναι εκείνη που µαζί µε τον Νικόλα, τον Παύλο και έναν φίλο του τελευταίου βίασαν την Αγγελική. Από εκείνη τη νύχτα, ο Δηµήτρης άλλαξε για πάντα.

Δολοφόνος και βιαστής ο Δημήτρης
Ο ίδιος συνέχισε να βιάζει και να βασανίζει ανυπεράσπιστες γυναίκες, ενώ έχει φτάσει και στο σηµείο να σκοτώσει άνθρωπο. Πρόκειται για έναν αδίστακτο άντρα στον οποίο, όµως, η Αθηνά έχει αδυναµία και µαζί έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιµο. Εκείνη γνωρίζει ένα µέρος των εγκληµάτων του γιου της. ∆εν µπορεί, όµως, να τον καταδώσει και να τον τιµωρήσει. Η αγάπη που του έχει δεν της το επιτρέπει. Ωστόσο, ο Δηµήτρης θα βγάλει προσεχώς τα πιο άγρια ένστικτά του. Όποιος στέκεται εµπόδιο στα σχέδιά του θα µπαίνει στο στόχαστρό του. ∆εν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σκότωσε τον Άργο, τον σκύλο του Μιχάλη, προκειµένου να τον εκδικηθεί επειδή έφυγε η Κατερίνα.

Η επίθεση στον Μιχάλη και την Αγγελική και η τιμωρία του Δημήτρη
Ακόµη, θα σκεφτεί να σκοτώσει και την ίδια, ενώ θα επιτεθεί στον Μιχάλη και στην Αγγελική. ∆εν θα µείνει, όµως, εκεί. Θα κάνει κι άλλες δολοφονίες, αλλά θα καταφέρνει να καλύπτει τα ίχνη του, όπως άλλωστε έκανε όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, κάποια στιγµή θα έρθει η λύτρωση για τα θύµατά του και ο Δηµήτρης θα πληρώσει και θα τιµωρηθεί για όλες τις εγκληµατικές του πράξεις.

fthis.gr