Ριζική αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ριζική αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μετά από αρκετά χρόνια το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας αλλάζει και αναβαθμίζεται ριζικά. 

Δημιουργήθηκαν οι επίσημοι λογαριασμοί της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook «Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας» και στο Instagram mitropoli aitolias akarnanias και πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.imaa.gr.

Στον ιστοχώρο αυτό παρουσιάζονται χρήσιμες πληροφορίες για όλη τη μητροπολιτική περιφέρεια, ομιλίες, ποιμαντικές πληροφορίες, θέματα κατήχησης, πνευματικής διακονίας και φιλανθρωπικού έργου και δίδονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στον αναγνώστη για το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνεχώς με τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη. Υπεύθυνος του  διαδικτύου της Ιεράς Μητροπόλεως είναι ο πρωτοπρ. Σπυρίδων Ιωάννου, Αρχιερατικός Επίτροπος Παραβόλας και Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου στο Αγρίνιο.

«Για οποιαδήποτε είδηση που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ή παρατήρηση, προβλήματα και θέματα που αφορούν μόνον την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα μπορείτε να επικοινωνείτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: imaa_agr@yahoo.com», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Σύλληψη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και απείθεια