Ρόδος: Ρομά πυροβόλησε ανήλικο για τα μάτια μιας γυναίκας

Διεκδικούσαν την ίδια κοπέλα, αλλά δεν γνώριζαν ο ένας τα στοιχεία ταυτότητας του άλλου! Πρόκειται για δυο νεαρούς Ρομά οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ένα παρά λίγο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς, την προηγούμενη εβδομάδα σε μια περιοχή της Ρόδου.

Οι προσωπικές διαφορές των δυο… αγνώστων μεταξύ τους αφορούσαν την ίδια κοπέλα, ωστόσο δεν είχαν συναντηθεί ως τις 18 Οκτωβρίου, οπότε ο 19χρονος είδαν τον 17χρονο ανταγωνιστή του να την επισκέπτεται και του έστησε καρτέρι σε ένα σημείο της οδού Ρόδου- Καλλιθέας, όπου φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του με ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς να τον τραυματίσει.

Ο 17χρονος κατάφερε να ξεφύγει και υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ρόδου, δίνοντας την περιγραφή του επίδοξου δολοφόνου, όχι όμως και το ονοματεπώνυμό του, αφού δεν το γνώριζε! Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την επίθεση και εξακρίβωσαν τα στοιχεία του 19χρονου δράστη.

Ωστόσο, δεν τον συνέλαβαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

protothema.gr