Σε ρόλο «καουμπόι» ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Αδιανόητες είναι οι σκηνές, που σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Αγρίνιο με πρωταγωνιστική τον τοπικό Βουλευτή Δημ. Κωνσταντόπουλο σε βάρος του Γραμματέα της Οργάνωσης Γιώργο Ζήσιμο αλλά και μελών της Κεντρικής Επιτροπής, που ήταν ….απόντα. 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, με οργισμένο και κυρίως προσβλητικό ύφος που έφθανε στο παραλήρημα και θεωρώντας ότι η οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ. αποτελεί «τσιφλίκι» του απαίτησε να στηθούν κάλπες, σε συγκεκριμένα σημεία, της Αιτωλοακαρνανίας, πέρα από αυτές που είχαν ανακοινωθεί, για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Το εντυπωσιακό δεν ήταν αίτημά του, κάτι που προβλέπεται από την εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών, αλλά κυρίως οι εκφράσεις πεζοδρομίου του Βουλευτή που επιτέθηκε σχεδόν κατά πάντων. 

Κι όλα αυτά στο όνομα της προσπάθειας του Βουλευτή να ελέγξει το κίνημα στην Αιτωλοακαρνανία.

Ας τον χαίρονται λοιπόν οι ψηφοφόροι του, αλλά σε καμία περίπτωση η απαράδεκτη πολιτική του όλη συμπεριφορά δε συνάδει με τον πολιτικό πολιτισμό, τις αρχές και τις αξίες που θέλει να εφαρμόσει ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ