Ρούλα Πούλιου, για πρώτη φορά αθλήτρια της ομάδας Μεσολόγγι 2008 στην Εθνική!

Για πρώτη φορά μια αθλήτρια της  γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Μεσολόγγι 2008  καλείται να συμμετάσχει σε αποστολή της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών. Πρόκειται για τη νεαρή μεσοεπιθετικό Ρούλα Πούλιου, η οποία κλήθηκε  να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Πολωνίας στις 23/10/2017 στην πόλη Οστρόντα.

Η Ρούλα Πούλιου, γεννημένη το 2000, είναι η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια της  αποστολής και ίσως από τις μικρότερες που καλούνται να μετάσχουν στην  Εθνική Γυναικών γενικότερα.

Η συγκεκριμένη κλήση έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά την  πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Μεσολογγίου τα τελευταία χρόνια  καταδεικνύοντας σε  όλους – φορείς, παράγοντες, επιχειρήσεις και φιλάθλους – το πόσο σημαντικό είναι να στηριχθεί η προσπάθεια που γίνετε σε αυτήν την ομάδα.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008 για την κλήση της Ρούλας Πούλιου στην Εθνική Γυναικών, που γίνεται η πρώτη παίκτρια της ομάδος που κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών, αφού μέχρι τώρα οι κλήσεις αφορούσαν τις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 συγχαίρει τη νεαρή αθλήτρια για την κλήση  της και τις εύχεται να συνεχίσει την σκληρή δουλειά με στόχο ακόμα  μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

pinakas

mesologgisport.blogspot.gr