Μ. Ρουμελιώτη: «Δε νομίζω ότι θα είμαστε ξανά μαζί με τον Μεσολογγίτη Γ. Λιβάνη»

«Ο Γιώργος Λιβάνης δεν θέλει να έχει επαφές μαζί μου», λέει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Λιβάνη.

Με τον Γιώργο Λιβάνη έχεις επικοινωνήσει;

Όχι, δεν έχω προλάβει. Είχαμε τον ημιτελικό, μετά τον τελικό, συνεντεύξεις. Δεν έχω προλάβει να πάρω ανάσα.

Δεν θα έπρεπε να δώσεις μια προτεραιότητα στον Γιώργο Λιβάνη, όπως κάνουμε συνήθως με τον άνθρωπό μας;

Θέλω να έχω ήρεμο μυαλό όταν θα μιλήσω με τον Γιώργο. Σίγουρα αυτό που πέρασε ήταν ότι χειρότερο. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα έλεγα στην οικογένειά μου να μη βγει πουθενά και δεν θα εξέθετα την προσωπική μου ζωή στον αέρα. Ξέρω ότι ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό που συνέβη για εκείνον, γιατί προσέχει πολύ την εικόνα του και το τι θα βγει προς τα έξω.

Ξέρω επίσης ότι θα ένιωσε πολύ άσχημα με όλα αυτά που ακούγονταν και προβάλλονταν μέσα από την τηλεόραση. Αλλά δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω. Η σχέση μου με τον Σάκη ήταν αυτή που είδατε και τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι κι εγώ αν έβλεπα τον Γιώργο με την πρώην του να κοιμούνται δίπλα δίπλα, θα το παρεξηγούσα. Αλλά αν δεν έχεις ζήσει αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ανάγκη μπορεί να έχεις μια αγκαλιά.

Και σίγουρα δεν φαντάζεσαι αυτά που γίνονται και προβάλλονται τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν προς τα έξω. Επειδή ο Γιώργος ξέρει τι παιδί είμαι, θεωρώ ότι γνωρίζει ότι με τον Σάκη ήρθαμε κοντά μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο.

Στον τελικό, ο Σάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είστε ξανά μαζί στο μέλλον. Πώς πιστεύεις ότι ένιωσε ο Λιβάνης ακούγοντάς το;

Με όλα αυτά που έγιναν, δεν νομίζω ότι θα είμαστε ξανά μαζί με τον Λιβάνη. Δεν έχει γίνει κάποιο ξεκαθάρισμα, αλλά μου έχουν μεταφέρει ότι δεν θέλει να έχει επαφές μαζί μου. Αυτό δεν μου αφήνει περιθώριο να σκεφτώ ότι είμαι σε σχέση με τον Γιώργο. Από την άλλη ο Σάκης, βλέποντας πόσο πολύ έχουν μπλεχτεί οι ζωές μας, είναι λογικό να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, γιατί αν ύστερα από ένα χρόνο είμαστε ξανά μαζί, πάλι θα γυρίσει εναντίον του. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί στη ζωή.

Μέσω κάποιων συμπαικτών σου είχες προσπαθήσει να στείλεις μηνύματα στον Λιβάνη όσο ήσουν στο παιχνίδι.

Ήθελα να του πουν ότι τον σκέφτομαι και ότι δεν πρέπει να παρεξηγήσει αυτό που βλέπει στην τηλεόραση.

Έχεις σκεφτεί ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα του πεις όταν μιλήσετε στο τηλέφωνο;

Μακάρι να σηκώσει το τηλέφωνο όταν θα τον πάρω. Θα του ζητήσω να συναντηθούμε για να τα πούμε από κοντά.

Αισθάνεσαι ότι του οφείλεις μια συγγνώμη;

Θέλω να ακούσει και τη δική μου εκδοχή. Όλο αυτό το διάστημα μιλούσαν όλοι για εμένα και όχι εγώ. Σίγουρα αυτό που βγήκε προς τα έξω δεν ήταν σωστό για τον Γιώργο, αλλά δεν έχω κάνει κάτι παραπάνω με τον Σάκη για να αισθάνομαι ενοχή. Να ζητήσω συγγνώμη επειδή ήμουν αληθινή; Θα επαναλάβω ότι αυτό που είδατε με εμένα και τον Σάκη ήταν αυτό και όχι κάτι παραπάνω.

Αν ο Γιώργος Λιβάνης σου πει ότι θέλει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, θα το κάνεις;

Δεν ξέρω τι θα κάνω. Είμαι τελείως στα χαμένα αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου και μετά έχει ο θεός. Προς το παρόν, θέλω να μείνω μόνη μου.

newsit.gr