Σ.Ε.Η.Ε. Αιτωλοακαρνανίας – «Ο Θαλής» για το θάνατο του Νίκου Τσίρκα

«Μετά βαθύτατης λύπης πληροφορηθήκαμε χτες το απόγευμα, ημέρα Τετάρτη, τον άδικο χαμό του νεαρού ηλεκτρολόγου Νικολάου Τσίρκα, υπαλλήλου της Α.Δ.Μ.Η.Ε., ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία που υπέστη κατά τη διάρκεια έργων συντήρησης στα δίκτυα υψηλής τάσης, στο χώρο του υποσταθμού της Δ.Ε.Η. στη περιοχή Λαζαρέτα Ζακύνθου», αναφέρει το σωματείο του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτ/νίας «Ο Θαλής» σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τον θάνατο του Νικολάου Τσίρκα.

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Ο πρόεδρος Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτ/νίας «Ο Θαλής» κ. Σελεβίστας Κωνσταντίνος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Για ακόμη μία φορά επισημαίνουμε τους κινδύνους που εγκυμονεί η ενασχόληση με το ηλεκτρικό ρεύμα, είτε πρόκειται για επαγγελματίες συναδέλφους, είτε για υπαλλήλους ,είτε για ερασιτέχνες πολίτες, όταν δεν εφαρμόζονται πιστά οι βασικοί κανόνες και δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ζωής.

Τέλος, αναμένουμε η επιθεώρηση εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) κι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Σελεβίστας Κων/νος                                                               Μπούρας Γεώργιος