Σαν παλιοί γνώριμοι… (Photos)

Εγκάρδιας υποδοχής έτυχε ο Αλέξης Τσίπρας από τους πολίτες του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής στη σημερινή επίσκεψή του στην πόλη.

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έγινε «ένα» με τον κόσμο, που με ενθουσιασμό και χαμόγελο τον υποδέχθηκε, πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, παρά τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, νεότεροι και ηλικιωμένοι, εξέφρασαν την αγάπη και τη συμπάθειά τους, με κάθε τρόπο, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τον, μιλώντας του στον ενικό και «ανοίγοντας» την καρδιά τους, σαν παλιοί γνώριμοι που συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια.

Δε μίλησαν βέβαια για το ενεργειακό και την ακρίβεια, ούτε για τα πολλά επίκαιρα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, αν και υπήρξαν και εξαιρέσεις, όπως αυτή της συζήτησης που είχε ο πρώην Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Σωκράτη Κωστίκογλου.

Εκείνος, ανταπέδωσε την οικειότητα και τη ζεστασιά που εισέπραξε από τον κόσμο του Αγρινίου. Δέχθηκε τις αγκαλιές, έσφιξε τα χέρια και δε δίστασε να ποζάρει για selfie φωτογράφιση, όταν του ζητήθηκε.