Σαργιάδα: Επιτυχημένο το 8ο Πανσαργιαδιώτικο αντάμωμα (Photos)

Σε πρόσφατη ανακοίνωση το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας  ευχαρίστησε όλους εκείνους που συμμετείχαν στο 8o Πανσαργιαδιώτικο αντάμωμα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Αυγούστου στη Σαργιάδα Αγρινίου το 8o Πανσαργιαδιώτικο αντάμωμα που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού και παρευρέθηκαν πλήθος μελών και φίλων πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους διασκέδασαν στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.Την εκδήλωση άνοιξαν δυο χορευτικά συγκροτήματα, το Χορευτικό Τμήμα Δήμου Αγρινίου όπου παρουσίασε χορούς από την Ρούμελη και ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως όπου μας παρουσίασε χορούς από την Μακεδονία.

Αυτή η αθρόα προσέλευση μαζί με την θετική ενέργεια όλων, το κέφι και την χαρά συνέβαλε ώστε η εκδήλωση μας να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου απέμεινε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου για την συνεργασία και την συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια σε δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Ένα γενικόλογο ευχαριστώ όμως δεν θα ήταν ποτέ αρκετό.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Παπαναστασίου που άμεσα ικανοποιεί τα αιτήματά μας είτε αφορά την συνδιοργάνωση κάποιας εκδήλωσης είτε αφορά την χορήγηση οικοδομικών υλικών συμβάλλοντας έτσι στα έργα εξωραϊσμού που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας.

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για συνδιοργάνωση και της φετινής ετήσιας εκδήλωσής μας.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους :

• Τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανιας κ. Θανάση Παπαθανάση, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, τους Αντιδημάρχους Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου και κ. Μαρνέζο Παναγιώτη,τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.Σοφρώνη Κωνσταντίνο και Καψάλη Παναγιώτη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σαργιάδας κ. Κροκίδα Δημήτριο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σκουτεσιάδας κ. Μπάνη Γρηγόριο,τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ποταμούλας κ. Ανδρώνη Δημήτριο ,τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αμπελίων κ. Γερνά Κώστα τον Πρόεδρο του Χορευτικού Συλλόγου Φίλων της Παράδοσης “ΟΙ ΡΙΖΕΣ” κ. Καμμένο Σπυρίδων και την Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Κυπαρίσσου κ. Χριστίνα Σωτηροπούλου.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου κ. Πιστιόλα Κωνσταντίνο καθώς και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Ευχαριστούμε το χορευτικό τμήμα του Δήμου Αγρινίου και τον χοροδιδάσκαλο κ.Φάνη Τσιάμη και τον χορευτικό Σύλλογο Ακαρνανικό Φως και τον χοροδιδάσκαλο κ. Βενιαμίν Γερνά που συμμετείχαν στην εκδήλωση προσφέροντας μας μια ευχάριστη νότα παράδοσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, αλλά και τα απλά μέλη που αθόρυβα μας βοηθούν σε κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που απάρτιζαν την ορχήστρα μας και ειδικότερα τον σολίστα μας Κατσαμάκη Μιχάλη και τους τραγουδοποιούς Αναστασία Χειλά και Σπύρο Κουτρουμάνο για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για την γεμάτη κέφι και χορό βραδιά που μας χάρισαν μέχρι πρωίας .

Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως θα μου επιτρέψετε να το δώσω σε όλους τους εθελοντές που απέδειξαν για άλλη μία χρονιά ότι η αγάπη τους για το χωριό και το Σύλλογό μας, μας κάνει να ξεπερνάμε τους ίδιους τους εαυτούς μας και τους στόχους που θέτουμε αρχικά.

Κλείνοντας και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για ακόμη μια φορά

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – “Ελληνίς”: Επιστρέφει η αγαπημένη σε όλους ταινία της “Barbie” από 21/08 (Video)