Σάρον Στόουν: Θετική στον κορωνοϊό η αδελφή της (Video)

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η αδελφή της Σάρον Στόουν, Κέλι, με την ηθοποιό να δημοσιοποιεί την είδηση με μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πάντες να φορέσουν μάσκα.

«Η αδελφή μου Κέλι, η οποία ήδη υποφέρει από λύκο, νόσησε από την COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο της στο νοσοκομείο. Ένας από εσάς που δεν φοράτε μάσκα είναι υπεύθυνος για αυτό. Το ανοσοποιητικό της σύστημα είναι επιβαρυμένο. Το μόνο μέρος στο οποίο πήγε είναι το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στη χώρα της εκτός αν είσαι συμπτωματικός και χρειάζονται πέντε μέρες για να μάθεις τα αποτελέσματα. Εσύ θα μπορούσες να βρεθείς σε αυτό το δωμάτιο μόνος σου; Βάλε μάσκα! Τόσο για σένα όσο και για τους άλλους. Σε παρακαλώ».

Από την πλευρά της η Κέλι Στόουν δημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram πόσταρε ένα συγκλονιστικό βίντεο από το δωμάτιο του νοσοκομείου κάνοντας έκκληση στον κόσμο να φοράει μάσκα και ζητώντας περισσότερα τεστ, τονίζοντας ότι κανένας δεν θέλει να το περάσει όλο αυτό και ν’ αναπνέει με δυσκολία.

«Σας εκλιπαρώ, να γνωρίζετε ότι όλο αυτό είναι αληθινό. Παλεύω για κάθε ανάσα χωρίς οξυγόνο. Κάντε αυτό για αυτούς που αγαπάτε: Ζητήστε περισσότερα τεστ, περισσότερες μάσκες, απαιτήστε από όλους να φοράνε μάσκα. Δεν θέλετε να ποτέ να αισθανθείτε έτσι σας το υπόσχομαι. Το λέω με αγάπη όλο αυτό Μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι άνθρωποι δεν μπορούν να ανασάνουν».

 

aftodioikisi.gr