Σαββόπουλος για Μπουλά: «Μετά την κηδεία του πήγαμε σε ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει»

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από τη ζωή και οι φίλοι του μιλάνε για τον αξέχαστο ηθοποιό.

Αρχικά για τον Σάκη Μπουλά μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Τι να πω για τον Σάκη Μπουλά… είναι αδερφός μου. Μια ζωή γεμάτη αγάπη, ενδιαφέρον, φλερτ. Μιλάγαμε για την τέχνη, για τη ζωγραφική. Πολλές Κυριάκες τρώγαμε μαζί με τις οικογένειες μας. Ήταν και είναι ακόμη αδερφός μου. Συνυπάρχω ακόμη μαζί του».

Στη συνέχεια μίλησε ο Διονύσης Σαββόπουλος και περιέγραψε: «Ο Σάκης Μπουλάς δεν έμοιαζε με τίποτα. Μου έκανε εντύπωση όταν τον γνώρισα πόσο «σπασίκλας» ήταν με την τάξη και την καθαριότητα».

Και συνέχισε: «Τον είχαμε πάρει στους «Αχαρνείς» και φορούσε μια περικεφαλαία φτιαγμένη από εφημερίδα. Έβγαινε και έκλεβε την παράσταση. Δεν έμοιαζε με κανέναν. Τόσο συμπαθητικός, τόσο φιλικός. Παίξαμε μαζί μετά από χρόνια στην Ακτή Πειραιώς. Ήταν άρρωστος αλλά δεν μας επέτρεψε να καταλάβουμε τίποτα από αυτά».

«Μετά την κηδεία του πήγαμε σε μια ταβέρνα που ο ίδιος μας είχε υποδείξει να πάμε. Όταν πήγαμε στην ταβέρνα μετά την κηδεία ρώτησα τον Γ. Ζουγανέλη πως θα πληρώσουμε το γεύμα και μάθαμε ότι το είχε πληρώσει ο μακαρίτης για όλους», ανέφερε ο κ. Σαββόπουλος.

Καταλήγοντας ο μουσικοσυνθέτης υπογράμμισε: «Ο Σάκης μου φαινόταν σαν ένα μεγάλο παιδί που θέλει να το αγαπάμε αλλά ντρέπεται να το πει. Αυτή την αίσθηση μου άφηνε».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης περιέγραψε: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και φίλος. Όποτε ήμουν κακοδιάθετος ή είχαμε πολύ πρωί γύρισμα ερχόταν κι εκείνος αγουροξυπνημένος και με το που τον πείραζα ξεκίναγε. Αν του έλεγες ότι σου αρέσει κάτι που φοράει, την άλλη μέρα μπορεί και να στο έδινε».

Και πρόσθεσε: «Ήταν από τους λίγους ανθρώπους που μπορούσε να με κάνει να διαλυθώ από τα γέλια. Η σύνδεση μας ήταν κάτι μοναδικό και πολλές φορές ακόμη και τώρα σκέφτομαι κάποια πράγματα και γελάω πολύ».

«Ο Σάκης ήταν γενναιόδωρος, καλόψυχος, μια υπεροχή καρδιά για όλο τον κόσμο», κατέληξε.

«Τον Σάκη Μπουλά τον αγαπούσα πολύ» παραδέχθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Και αποκάλυψε για την γνωριμία που είχαν: «Τον γνώρισα στα γυρίσματα του ”Τετράγωνα των αστέρων” και μέσα σε 8 ώρες είχε καπνίσει 13 πούρα και ήπιε 17 εσπρέσο».

«Είχε ένα ανικανοποίητο. Πήγε στην Τουρκία και τον ρώτησα πως πέρασε, εκείνος μου απάντησε ”καλά” του έλεγα ”τι καλά ρε ‘συ” και τον έβριζα. Τις απολαύσεις του τις έκανε με κάποια αναστολή», ανέφερε για το Σάκη Μπουλά.

gossip-tv.gr