Σε… καρέκλα η Δόμνα Μιχαηλίδου για να βγει φωτογραφία με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο

Πολλοί ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο φιλανθρωπικό gala του Charles Antetokounmpo Family Foundation στο γκολφ της Γλυφάδας. Πλήθος προσωπικοτήτων έδωσε το παρόν στην εκδήλωση, η οποία είχε λάμψη, συγκίνηση και έντονες στιγμές.

Πρόσωπα της πολιτικής σκηνής παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της οικογένειας Αντετοκούνμπο, με την Υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, να είναι ένα εξ αυτών. Μάλιστα η Μιχαηλίδου είχε την πρώτη συνάντησή της με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ για τις ανάγκες φωτογραφίας χρειάστηκε να κάνει μια κίνηση-ματ.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκε πάνω σε μια καρέκλα, προκειμένου να σταθεί στο ίδιο ύψος με τον Γιάννη, τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, με τα χαμόγελα να ξεχειλίζουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Greek Freak τόνισε μεταξύ άλλων πως «είναι προφανώς ένα πολύ σπέσιαλ βράδυ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μη συγκινηθώ. Όταν έχω την οικογένειά μου μαζί μου και μιλάω για τη ζωή μας, πάντα συγκινούμαι. Δεν θέλω να σας ντροπιάσω. Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους».

Νίκος Καλαμπάκας – sportal.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Κανάκης: Ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια με τον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση