Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ (Video)

Στις 10:30 σήμερα θα συναντηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με βασικό θέμα συζήτησης την εξιχνίαση της υπόθεσης γύρω από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο, χθες έγιναν δυο προσαγωγές ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα που θεωρείτο παρόμοια και με τον ίδιο ρουχισμό των δραστών που δολοφόνησαν τον κ. Καραϊβάζ. Η προσαγωγή δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη. Οι έρευνες συνεχίζονται από την ελληνική αστυνομία.

Όπως είπε η αστυνομία στρέφεται στον ποινικό χώρο, ενώ έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να σχετίζεται με κάποια τρομοκρατική οργάνωση προκειμένου να βρεθεί το κίνητρο της επίθεσης.

Δεδομένου ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, σημείωσε ότι την τελευταία τετραετία έχουν υπάρξει περίπου 25-30 συμβόλαια θανάτου με στόχο άτομα κυρίως από τον ποινικό χώρο και δεν έχει διαλευκανθεί παρά μόνο ένα από αυτά.

Θεωρεί ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης είναι δύσκολη.

megatv.com