Σέρρες: Κατέρρευσε σε Α.Τ.Μ. και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας σε καρότσα αγροτικού

Αίσθηση προκαλεί η περιπέτεια ηλικιωμένου στις Σέρρες που έπεσε αναίσθητος μπροστά από Α.Τ.Μ. που είχε πάει για να σηκώσει χρήματα…

Ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε σε καρότσα για να φτάσει έγκαιρα στο Κέντρο Υγείας Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας nλικιωμένος, την ώρα που πήγε να βγάλει χρήματα από το ΑΤΜ της Ροδόπολης αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Από την πτώση χτύπησε στο κεφάλι και άρχισε να αιμορραγεί.

Περαστικοί επικοινώνησαν με το 166, καθώς όσο περνούσε η ώρα, ο άντρας άρχισε να μελανιάζει αλλά και με το Κέντρο Υγείας Ροδόπολης. Όπως υποστηρίζουν η απάντηση από το Κέντρο Υγείας, που τους ζητήθηκε να έρθουν για πρώτες βοήθειες, ήταν: «δεν βγαίνουμε έξω από το Κέντρο Υγείας καλέστε το 166».

Στην επικοινωνία με το 166 ενημερώθηκαν ότι το ασθενοφόρο ξεκίνησε από την Κοίμηση Σερρών. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες για να φτάσει στην Ροδόπολη χρειάζεται τουλάχιστον μισή ώρα. Ευτυχώς για τον παθόντα, εκείνη την ώρα πέρασε καρότσα, την σταμάτησαν έβαλαν τον άνθρωπο πάνω για να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έγινε το συμβάν.

Για το συμβάν μίλησε στην τηλεόραση Επιλογές ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Νίκος Μπελελής. Όπως τονίζει στο Κέντρο Υγείας υπάρχει ασθενοφόρο, αλλά δεν είναι αρκετοί οι οδηγοί καθώς υπάρχουν μόνο δύο και εργάζονται συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας…

newsit.gr