Σικάγο: Θρήνος για τον νεαρό Ναυπάκτιο ερευνητή Αλέξανδρο Λουκόπουλο

Την Παρασκευή, 19 Απριλίου, στο Chicago περισσότεροι από 200 Ναυπάκτιοι, συμπαραστάθηκαν στη νεκρώσιμο ακολουθία, για τον Ναυπάκτιο Αλέξανδρο Λουκόπουλο, γιο του Χρήστου από την Αναβρυτή Ναυπακτίας και της Δήμητρας Αλτανοπούλου από τον Ασπριά Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας.

Την Πέμπτη, 18 Απριλίου, στο μέγαρο του γραφείου τελετών, περισσότεροι από 400 Ασπριώτες, Ναυπάκτιοι, συγγενείς, οικογενειακοί φίλοι και προ παντός μια μεγάλη αντιπροσωπία από την φαρμακευτική εταιρεία ABBOTT LABORATORIES, όπου ο Αλέξανδρος εργαζόταν σε ένα αξιόλογο τμήμα ως διευθύνων ερευνητής, για να αποδώσουν φόρο τιμής στον αποθανόντα Αλέξανδρο.

Επίσης κατέφθασαν από την Ελλάδα ο αδελφός του Χρήστου, Μιχάλης καθώς και δυο αδέλφια της Δήμητρας ο Νικόλαος και Γεράσιμος Αλτανόπουλος.

Μετά την ταφή ακολούθησε γεύμα μακαρίας και όλοι μας αποχωρίσαμε με κάτι να μας λείπει, κάτι να χάσαμε: όπως το χαμόγελο, την αγάπη, τη φιλία και προ παντός την αδελφοσύνη από τον λαμπρό αυτό επιστήμονα και συμπατριώτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει λεβέντη Αλέξανδρε και στους γονείς ο θεός να τους δίνει δύναμη να το ξεπεράσουν διότι ο Αλέξανδρος ως αγγελούδι θα είναι πάντα μαζί τους. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

Από το Σικάγο με Σεβασμό και Λύπη,

Τάσος Τσαγκανός