ΣΚΑΪ: Από το Αγρίνιο στο… «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» (Trailer – Photos)

Κέρκυρα VS Αγρίνιο στο επεισόδιο που θα προβληθεί σε λίγες ώρες από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις αδερφές Μαρία και Αμαλία να διεκδικούν τη νίκη, το έπαθλο των 1.000 ευρώ και φυσικά το δικαίωμα να παίξουν και στο επόμενο επεισόδιο διεκδικώντας επιπλέον χρήματα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η κυρία Ρούλα μπήκε με κερκυραϊκό αέρα στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, αφού η παραδοσιακή «παστιτσάδα» της, κέρδισε τελικά τις εντυπώσεις, οδηγώντας την ίδια και τον γιο της Σπύρο, στη νίκη.

Σήμερα, ο Μάρκος Σεφερλής τους υποδέχεται για 2η φορά μαζί με το αντίπαλο ζευγάρι, τις αδερφές Μαρία και Αμαλία.

Η Μαρία και η Αμαλία από το Αγρίνιο, αλλά όχι μόνες τους. Στην κουζίνα μαζί τους είναι και το γούρι της Μαρίας, η… Τίκι.

Τα δύο κορίτσια, παρά την έλλειψη υλικών, βάζουν τα δυνατά τους για να φτιάξουν ένα «burger all time classic με τηγανητές πατάτες» και εύχονται η Τίκι να τους φέρει την απαραίτητη τύχη, που θα τις οδηγήσει στα 1.000 ευρώ!

Από την άλλη, Ρούλα και Σπύρος θα εκμυστηρευτούν μυστικά, θα πουν ιστορίες και ασφαλώς θα χορέψουν. Όλα αυτά ενώ προσπαθούν παράλληλα να φτιάξου «ρολάκια κοτόπουλο με τορτελίνια» με στόχο να κερδίσουν τους νέους τους αντιπάλους.

Ποιο από τα δύο πιάτα είναι το καλύτερο; Ποια ομάδα θα κερδίσει στο σημερινό επεισόδιο.

Μόνο ο Έκτορας Μποτρίνι ξέρει…

#MyMomCooksBetterGR
www.instagram.com/mymomcooksgr/

 

Διαβάστε επίσης: Χρυσούλα Διαβάτη: «Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;» (Video)