ΣΚΑΪ: Αλλάζουν όλα στο νέο κύκλο του «Survivor»

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Μετά από μαραθώνια παραμονή, αφού το ριάλιτι ξεκίνησε νωρίτερα από τα συνηθισμένα, στον Άγιο Δομήνικο έπεσαν οι τίτλοι τέλους με την ανάδειξη του Σάκη Κατσούλη ως νικητή.

Η επιλογή των ανθρώπων του ΣΚΑΪ το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα πριν το νέο έτος τους δικαίωσε. Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν εντυπωσιακά ενώ το ριάλιτι έγινε ανάρπαστο στα κοινωνικά δίκτυα, με την παραγωγή να πετυχαίνει διάνα με την επιλογή των παικτών.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού, θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο νέος κύκλος αναμένεται στο δεύτερο μισό της σεζόν. Παρουσιαστής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Λιάνος που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην παρουσία του ως πρώτος, με τις ατάκες και την σπιρτάδα του.

Ωστόσο όπως είναι λογικό αναμένονται αλλαγές ως προς τη μορφή του ριάλιτι αλλά και τις μονομαχίες.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr η ομάδα των Διάσημων θα αποτελείται και από παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν αγωνιστικά (όχι οι νικητές) ενώ οι παίκτες στην ομάδα των Διάσημων θα είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Μεγάλη έμφαση, σύμφωνα με το nassosblog, θα δοθεί και στο ριάλιτι στοιχείο. Είναι άλλωστε κάτι που έδωσε μεγάλα ποσοστά τη φετινή σεζόν. Σημαντική θα είναι η αλλαγή και στα παιχνίδια, αφού όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το ριάλιτι θα δυσκολεύσει πολύ αγωνιστική καθώς θα πρέπει να ανταγωνιστεί το «Ninja Warrior» που θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

dailymedia.com.gr