ΣΚΑΪ – «Big Brother»: Παίκτες – έκπληξη στο ριάλιτι – Όλα όσα θα δούμε στην τηλεόραση

Λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την πρεμιέρα του «Big Brother».

Το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει μέσω του ΣΚΑΪ. Το ενδιαφέρον του κοινού είναι σίγουρα αυξημένο αφού όπως έχει γίνει γνωστό περισσότερες από 10 χιλιάδες αιτήσεις έφτασαν στο κανάλι.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ έχει γίνει ήδη η επιλογή των 16 παικτών που θα μπουν στο παιχνίδι. Η αναλογία θα είναι εννιά γυναίκες και επτά άνδρες και ανάμεσά τους βρίσκονται άνθρωποι με ισχυρά βιογραφικά.

Όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στα πρόσωπα που δήλωσαν συμμετοχή είναι μία 28χρονη οδοντίατρος, πετυχημένη στο χώρο που θέλει να δοκιμάσει τα όριά της.

Όπως σημειώθηκε στην ίδια εκπομπή συμμετοχή έχει δηλώσει ακόμη και καθηγητής πανεπιστημίου που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό αλλά και συγγραφέας γνωστού εκδοτικού οίκου. Στις συμμετοχές που ξεχωρίζουν είναι και αυτή ενός πρώτην αντιδημάρχου που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Στην παρουσίαση του ριάλιτι θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είτε στις 8 είτε στις 15 Μαρτίου.

dailymedia.gr