ΣΚΑΪ: «Κλείδωσε» ο παρουσιαστής για τα live του «The Voice»

Πολλά σενάρια έριξε στο τραπέζι ο ΣΚΑΪ μετά την άρνηση του Γιώργου Καπουτζίδη να παρουσιάσει τα 4 LIVE του «The Voice».

Αν και αρχικά οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει -ακόμα και για το οικονομικό κομμάτι!- ο Καπουτζίδης τελικά αρνήθηκε να αναλάβει χρέη παρουσιαστή, ενημερώνοντας τον ΣΚΑΪ για την απόφασή του 10 μόλις ημέρες πριν.

Το κανάλι μελέτησε τις πιθανότητες να παρουσιάσουν τις ζωντανές εκπομπές τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο ο Acun Ilicali δεν επιθυμούσε να εμπλακούν πρόσωπα που δεν συνεργάζονται με την εταιρεία παραγωγής του. Και ποιο είναι το ένα και μοναδικό πρόσωπο του ΣΚΑΪ που αυτή τη στιγμή έχει συνεργασία με την Acun Medya; Ο Γιώργος Λιανός!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για το «Έλα, Χαμογέλα», οι εξελίξεις ήταν τόσο καταιγιστικές που παρά το γεγονός πως ο Λιανός είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους και ακολούθους πως θα απουσιάσει από το Survivor για πέντε μόλις ημέρες προκειμένου να επισκεφτεί την οικογένειά του, εντέλει θα μείνει εκτός για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής του «The Voice» - Ποιος παίρνει τελικά τη θέση του Καπουτζίδη

Συγκεκριμένα, θα απουσιάσει από την παρουσίαση του «Survivor» από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας ωστόσο κανονικά τις περιγραφές των αγωνισμάτων. 

Τη θέση του στην παρουσίαση θα πάρει ο ίδιος ο Acun Ilicali.

dailymedia.com.gr