ΣΚΑΪ – «Survivor»: Στον Τελικό ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος

Με επιτυχία βάδισε στην ολοκλήρωση η πρώτη live βραδιά του «Survivor», τη νύχτα της Κυριακής 4 Ιουλίου, όταν ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να παρουσιάσει τον μεγάλο ημιτελικό. Εκεί όπου δύο εκ των τεσσάρων φιναλίστ αποχαιρετούν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και οι δύο εναπομείναντες θα περνούσαν στον μεγάλο τελικό της βραδιάς.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της μετάδοσης, ωστόσο, η αγωνία για έναν παίκτη του «Survivor» ολοκληρώθηκε καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και δεν συνέχισε ως φιναλίστ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος και ηττήθηκε στη μονομαχία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, η τελική τριάδα των φιναλίστ του «Survivor» διαμορφώθηκε ως εξής. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι τρεις παίκτες του «Survivor» τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου οι δύο να βρεθούν ένα βράδυ αργότερα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με πολλά βίντεο, παραλειπόμενα και μη, από τον Άγιο Δομίνικο και συζητήσεις στο πλατό η βραδιά προχωρούσε… Έως η ώρα να φτάσει στην μεγάλη ανακοίνωση του «Survivor». Τη στιγμή, δηλαδή, που όλοι θα μαθαίναμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του «Survivor», Γιώργο Λιανό, οι δυάδα του τελικού θα έχει τα εξής ονόματα… Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης!

zappit.gr