ΣΚΑΪ – «Top Chef»: Η Ειρήνη από τη Ρόδο κέρδισε τα 100.000 ευρώ

Για τελευταία φορά βρέθηκαν στις κουζίνες του «Top Chef» οι πέντε φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για την Αγάπη, την Ειρήνη, τον Λευτέρη, την Μαρίνα και τον Στάθη που βρέθηκαν μια ανάσα από την ανάδειξη του Έλληνα Top Chef.

Προκειμένου να φτάσουν όμως στη μεγάλη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, οι πέντε διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν από τους τρεις κριτές να καταφέρουν να επιβιώσουν από έναν μαγειρικό… μαραθώνιο. Ξεπερνώντας εμπόδια και αντιπάλους, μόνο ένας κατόρθωσε στο τέλος της βραδιάς να είναι ο νικητής του «Top Chef»!

Έτσι, στον πρώτο γύρο άφησαν την κουζίνα η Μαρίνα και η Ειρήνη ώστε να διαγωνιστούν μόνο τρεις στην επόμενη διαδικασία. Εκεί θα έπρεπε εκ νέου ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης να αποφασίσουν ποιος ή ποια είχε το λιγότερο καλό πιάτο ώστε να μείνουν μόνο δύο φιναλίστ του διαγωνισμού και να μονομαχήσουν για την κορυφή.

Και η μεγάλη στιγμή του τελικού έφτασε όταν οι δύο υποψήφιοι «Top Chef» είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Ποιος κατόρθωσε να εντυπωσιάσει;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των κριτών, ο Έλληνας «Top Chef» που κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ είναι η Ειρήνη Γιωργουδιού.

newsbeast.gr