ΣΚΑΪ: Χωρίς καθημερινή σειρά – Μόνο talent show και ριάλιτι την επόμενη σεζόν

Σε φάση τελικού σχεδιασμού μπαίνουν τα προγράμματα των καναλιών για τη νέα σεζόν. Η τηλεοπτική χρονιά μπορεί να είναι ακόμη σε εξέλιξη αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

Όπως φαίνεται όλα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα και να υπάρξουν μεγάλες ανατροπές. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα συμβεί στον ΣΚΑΪ, όπου το κομμάτι της μυθοπλασίας απομακρύνεται οριστικά την χρονιά που έρχεται.

Η αλλαγή στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού έφερε και ανατροπή στον σχεδιασμό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, το κανάλι του Φαλήρου επρόκειτο να βάλει στο πρόγραμμά του μία διασκευή πορτογαλικής σειράς. Όπως αναφέρει όμως η «Realife», το συγκεκριμένο deal δεν έκλεισε αφού οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τελικά τα χέρια.

Η συγκεκριμένη σειρά θα αντικαθιστούσε τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου που ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο πρόγραμμα του καναλιού. Ο Κύπριος δημιουργός έδωσε τα χέρια με το Mega και θα συνεχίσει στο κανάλι που εδρεύει στη Λεωφόρο Συγγρού τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το «πάγωμα» της μυθοπλασίας φέρνει στο προσκήνιο του προγράμματος του καναλιού talent show και ριάλιτι. Μην ξεχνάμε ότι αναμένεται ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει και το «The Voice» με επεισόδια δύο φορές την εβδομάδα.

Όπως φαίνεται τη νέα σεζόν θα δούμε και το «Masked Singer» που έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές.

dailymedia.com.gr