«Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της» λέει στην απολογία του ο συζυγοκτόνος

Να αποδόσει το έγκλημά του σε παρόρμηση και να «αποκρούσει» την κατηγορία της προμελετημένης δολοφονίας φαίνεται πως προσπαθεί ο 32χρονος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

 Σύμφωνα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο πιλότος φέρεται στην προανακριτική του απολογία να ανέφερε «Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική».

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της δολοφονίας αναφέρει ότι όταν πήγε το παιδί δίπλα της στο κρεβάτι, εκείνη είπε «Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω». Έπειτα ο συζυγοκτόνος περιγράφει «ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει» φέρεται να λέει ο συζυγοκτόνος.

«Τιναζόταν. Το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου;» φέρεται να είπε στην ανάκριση ενώ έπειτα αποκάλυψε πως «Σκέφτηκα ακόμα και να εξαφανίσω το πτώμα της».

Ο 32χρονος διώκεται για 2 κακουργήματα:

  • ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
  • κακοποίηση ζώου
  • και 2 πλημμελήματα:

ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

dikaiologitika.gr