Η σκηνή που θα κάνει αίσθηση απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Στο αποψινό επεισόδιο, στις «Άγριες Μέλισσες», η δίκη της Ελένης παίρνει απρόσμενη τροπή. Παράλληλα, όμως, υπάρχει μια συγκλονιστική σκηνή, όταν ο Μιλτιάδης μπαίνει έξαλλος στο σπίτι των Σεβαστών και απαιτεί από τον Δούκα να πάρει πίσω όσα κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Γιάννο. Η Ανέτ, θορυβημένη, καθώς δεν ήξερε ότι ο αδελφός της συνεχίζει να σπιλώνει τη μνήμη του ανιψιού της, τον «τσακίζει» με τα λόγια της.

«Είσαι αχόρταγος άνθρωπος Δούκα. Θες να τους δεις όλους τσακισμένους για να αισθανθείς δικαίωση. Μόνο έτσι θα σταματήσεις σε ένα τσουβάλι αθώοι και ένοχοι. Αρκεί να νιώσεις εσύ ότι έχεις χάσει λιγότερα από εκείνους», λέει η Ανέτ και αυτή είναι η σκηνή που θα δούμε απόψε, όπως προβλήθηκε στο Πρωινό.

Απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»: Ο δικηγόρος της Ελένης σοκάρεται καθώς μαθαίνει το τι πραγματικά συνέβη τη βραδιά του φόνου του Σέργιου και ανακοινώνει στην Ελένη την πρόθεση του να αποχωρήσει από την υπεράσπισή της. Ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για μια δυσάρεστη εξέλιξη στην έρευνά τους για τον Κυπραίο ενώ ο Παναγιώτης πείθει τον Σταμάτη να παίξουν στα ζάρια το καφενείο. Με ποιανού το μέρος θα πάει η θεά τύχη; Την επόμενη μέρα, ένας νέος μάρτυρας έρχεται να καταθέσει στο δικαστήριο και η δίκη παίρνει μια απρόσμενη τροπή. Ένας καυγάς ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Κλεομένη θα πάρει επικίνδυνες διαστάσεις ενώ η Ασημίνα ανακοινώνει στην Ανέτ μια αναπάντεχη απόφαση για τον γάμο της με τον Νικηφόρο. Ύστερα από την κατάθεση του Μιλτιάδη, έρχεται η σειρά της Ελένης και ο δικηγόρος του Δούκα φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις των ενόρκων, όταν ο Κυπραίος ζητάει να καταθέσει, ανοίγοντας ξανά τον ασκό του Αιόλου στην πολύκροτη υπόθεση.

zappit.gr