Σκοτώθηκε σε τροχαίο 38χρονος Αντιδήμαρχος Δράμας – Σκόπευε να επισκεφτεί το Αγρίνιο

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 38χρονος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας της Δράμας – Σκόπευε να επισκεφτεί το Αγρίνιο – «’Εφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής, το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα.

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Κυριακής, ο αντιδήμαρχος για θέματα Καθαριότητας του δήμου Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης, του Νικολάου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος του Τμήματος Διοικητικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Ο Χρήστος Κυριακίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Περιφερειακό της Δράμας, όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε σε κολόνα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο voria.gr.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη νότια Περιφερειακή οδό της Δράμας λίγο πριν τα φανάρια της Σόφτεξ.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Δράμας, από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Μικροχωρίου. Παράλληλα, ήταν μέλος ποντιακού σωματείου με έντονη δράση.

 

Προ ημερών βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για τον Εορτασμό των Θεοφανείων συναντώντας εκεί και αρκετούς Αγρινιώτες ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Νίκος Σολής και ο Γιάννης Τσώνης οι οποίοι μάλιστα βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

Σε μία από τις κουβέντες τους ο αείμνηστος Αντιδήμαρχος, Χρήστος Κυριακίδης τους εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί το επόμενο χρονικό διάστημα το Αγρίνιο, κάτι που δυστυχώς δε πρόλαβε να κάνει καθώς η ίδια η ζωή είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Με πληροφορίες από protothema.gr