Ποδόσφαιρο
SL1 – Α.Ο. Κηφισιάς: Με κορυφαίο τον Ανδρέα Τεττέι κέρδισε τον Παναθηναϊκό στον Βόλο!
Ο Α.Ο. Κηφισιάς στην 3η Αγωνιστική της SL1 με κορυφαίο τον Ανδρέα Τεττέι κέρδισε τον Παναθηναϊκό στον Βόλο!
Ο Α.Ο. Κηφισιάς στην 3η Αγωνιστική της SL1 με κορυφαίο τον Ανδρέα Τεττέι κέρδισε τον Παναθηναϊκό στον Βόλο!
Η Κηφισιά πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της σύντομης παρουσίας της στη Stoiximan Super League, επικρατώντας με 3-2 του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό στάδιο, σε ένα παιχνίδι με διαδοχικές ανατροπές.
Οι νεοφώτιστοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τεττέι, ο οποίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς αργότερα έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.
Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και γύρισε το παιχνίδι χάρη σε δύο τέρματα του Σβιντέρσκι – το πρώτο από το σημείο του πέναλτι στο 15’ και το δεύτερο στο 53’, μετά από σοβαρό λάθος του Ραμίρες.
Η Κηφισιά, ωστόσο, δεν τα παράτησε.
Στο 79’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκράσι, έπειτα από σέντρα του Τεττέι, και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σόουζα «υπέγραψε» την ανατροπή, χαρίζοντας στην ομάδα του το πρώτο «τρίποντο» στην κατηγορία.
Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Παναθηναϊκός έμεινε στον έναν βαθμό και στο -8 από την κορυφή, έχοντας πάντως ματς λιγότερο, ενώ η Κηφισιά ανέβηκε στους τέσσερις πόντους, στέλνοντας μήνυμα ότι ήρθε για να μείνει.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Α.Ε.Λ. Novibet: Από την κόλαση στον… παράδεισο με τα δύο τέρματα του Αγρινιώτη Γιάννη Πασά!
