Αθλητισμός
SL1 – Λεβαδειακός: Ήρθε στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό χωρίς Όζμπολτ και Βέρμπιτς
Ο Λεβαδειακός ήρθε στο Αγρίνιο για το ματς της 17ης Αγωνιστικής της Stoiximan SL1 μη έχοντας στη διάθεσή του ο Προπονητής τους Όζμπολτ και Βέρμπιτς.
Ο Λεβαδειακός ήρθε στο Αγρίνιο για το ματς της 17ης Αγωνιστικής της Stoiximan SL1 μη έχοντας στη διάθεσή του ο Προπονητής τους Όζμπολτ και Βέρμπιτς.
Με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Σπυρίδωνα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (19/01, 18:00) στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Στην αποστολή που αναχώρησε για το Αγρίνιο βρίσκονται οι:
Λοντίγκιν, Άνακερ, Σουρδής, Λιάγκας, Χάνα, Φίλων, Τσάπρας, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Μανθάτης, Μάγκνουσον, Τσιμπόλα, Γκούμας, Κωστή, Τσοκάι, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Πεντρόζο, Συμελίδης, Λαγιούς, Παλάσιος και Γιούριτς.
Διαβάστε επίσης: SL1 – Παναιτωλικός: Σμυρλής και Μλάντεν μαζί με Μπουχαλάκη στην αποστολή για τον «τελικό» με τον Λεβαδειακό
























