Σοκ σε σινεμά! Έβλεπε παιδική ταινία κι αυνανιζόταν μπροστά σε παιδάκια χαϊδεύοντας τον αστράγαλο μητέρας!

Στα “μαλακά” της δικαιοσύνης έπεσε ο 57χρονος σάτυρος, λόγω των ελαφρυντικών που κατάφερε να προβάλλει κατά την ακροαματική διαδικασία.

Δικαστές του Επαρχιακό Δικαστήριο βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ιδιάζουσα υπόθεση που αφορά σε 57χρονο σάτυρο, ο οποίος θρασύτατα αυνανιζόταν σε κοινή θέα εντός κινηματογραφικής αίθουσας και μάλιστα την ώρα προβολής παιδικής ταινίας!
Το θλιβερό και εξοργιστικό αυτό συμβάν ανάγεται πίσω στον Οκτώβριο του 2017, όταν ο 57χρονος ύποπτος είχε μεταβεί σε κινηματογράφο προκειμένου να παρακολουθήσει ταινία ενηλίκων. Τη συγκεκριμένη όμως ώρα στο σινεμά προβάλονταν αποκλειστικά ταινίες για παιδιά, παρόλαυτα αυτός μπήκε για να παρακολουθήσει μια από αυτές.
Σύμφωνα με το reporter.com.cy, κατά την προβολή της ταινίας στην αίθουσα βρίσκονταν περίπου 10 παιδιά και τέσσερις μητέρες. Ξαφνικά κάποια στιγμή μία εκ των μητέρων αντιλήφθηκε ένα χέρι να την χαϊδεύει στον αστράγαλο, οπότε εντόπισε ότι η παρενόχληση προερχόταν από τον 57χρονο ο οποίος καθόταν μπροστά της.
Η γυναίκα στην προσπάθειά της να απομακρύνει το χέρι του 57χρονου αντιλήφθηκε ότι αυτός αυνανιζόταν μέσα από το παντελόνι του! Τότε, άμεσα έγινε κλήση προς την Αστυνομία, με τον 57χρονο να τρέπεται σε φυγή, γλιτώνοντας προς στιγμήν, ωστόσο μετά από λίγο συνελήφθη σε χώρο του κινηματογράφου. Εκεί παραδέχθηκε τις άσεμνες πράξεις τους, απολογούμενος μάλιστα.
Τελικά όμως δεν γλίτωσε από τα να οδηγηθεί η υπόθεσή του ενώπιον της δικαιοσύνης, στο επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, αντιμετωπίζοντας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», την κατηγορία της άσεμνης πράξης.

Τα ελαφρυντικά του δράστη
Μετά από έκθεση που ετοιμάστηκε διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος είχε περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια εξαιτίας του πατέρα του, ενώ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του εκφεύγουν των συνηθισμένων με αποτέλεσμα να έχει βιώσει και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Αναφορά έγινε και στον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας από το οποίο έκτοτε παρουσίασε μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.
Τελικά το δικαστήριο επέβαλε στον ύποπτο ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει από το παρελθον, καθώς και από το γεγονός ότι λαμβάνει ψυχολογική βοήθεια.

newsit.com.cy