Σοκάρει η Μαίρη Κατσανδρή: «Έχουν αποπειραθεί να με βιάσουν στα 19 μου»

Η Μαίρη Κατσανδρή σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στο ξεκίνημά της

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τη Μαίρη Κατσανδρή σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, ενώ προχώρησε και σε μία σοκαριστική παραδοχή, πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε νεαρή ηλικία.
«Έχω δεχθεί πολλές κακές συμπεριφορές. Λεκτική, σωματική βία. Εγώ δεν ήμουν ένα ήσυχο κορίτσι. Ήμουν ένα άγριο κορίτσι. Έχω δώσει ξύλο, κλωτσιές. Έχω ρίξει κάτω γραφεία επειδή μου φέρθηκαν βίαια» αποκαλύπτει η Μαίρη Κατσανδρή και προσθέτει: «Μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση. Έχουν αποπειραθεί να με βιάσουν όταν ήμουν 19 χρονών. Όμως δε μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συμπεριφερθούν έτσι. Δε μου άφησε κανένα απωθημένο, στον άλλον άφησε. Ξανασυναντηθήκαμε με αυτόν και ήταν σαν βρεγμένη γάτα. Ένας σκύλος με την ουρά στα σκέλια και πολύ χαίρομαι».

 

Πώς νιώθει για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha και ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο που περνά; Η ηθοποιός αναφέρει: «Η πρόταση μου ήρθε ουρανοκατέβατη. Έβλεπα το trailer και είπα γιατί να μην είμαι κι εγώ σε αυτή τη σειρά; Δεν με πειράζει που υποδύομαι τη γιαγιά. Μου αρέσει που μεγαλώνω. Αισιοδοξώ, ελπίζω και αγωνίζομαι».

 

zappit.gr