Σοκάρει ο Τζορτζ Κλούνεϊ: Το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο (Video)

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την υγεία του ξαφνιάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές του.

Ο 61χρονος σήμερα ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο talk show του Jimmy Kimmel αλλά η κουβέντα δεν περιορίστηκε σε αστεία και χαλαρή κουβέντα.

Ο παρουσιαστής στην επετειακή εκπομπή για τα 20 χρόνια από την έναρξή της, είχε φροντίσει να βρει φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια των καλεσμένων του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μια από αυτές όμως είχε ιδιαίτερη βαρύτητα για τον Κλούνει κάτι που ο Kimmel δεν γνώριζε.

Στη φωτογραφία από την δεκαετία του ’70 η ηθοποιός εμφανίζεται με σγουρά φουντωτά μαλλιά, πολύχρωμο πουκάμισο και ένα περίεργο χαμόγελο.

Πριν προλάβει ο παρουσιαστής να κάνει κάποιο αστείο ο Κλούνεϊ τον πρόλαβε και του εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο σούπερ σταρ του Χόλυγουντ ανέφερε για πρώτη φορά ότι έπασχε από παράλυση Bell με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί οι μύες στη μία πλευρά του προσώπου του.

Χαρακτηριστικά ο Κλούνεϊ τόνισε: «Θέλω να επισημάνω κάτι εδώ. Θα γελάσατε είμαι σίγουρος, κάποιο αστείο θα βρεις να κάνεις, σε αυτή την φωτογραφία έχω παράλυση Bell, ναι εκεί το μισό μου πρόσωπο είναι παράλυτο. Αν το παρατηρήσεις θα δεις ότι είναι πολύ διαφορετικό πρόσωπο στην μια πλευρά».

Ο ηθοποιός σηκώθηκε από τη θέση του, κάλυψε με το χέρι του τη μισή φωτογραφία και έδειξε πόσο διαφορετική ήταν η μισή πλευρά του προσώπου του.

Δείτε το βίντεο

in.gr