Σωκράτης Κωστίκογλου στον Antenna Star: «Εξαιρετικά κρίσιμες και καθοριστικές οι εκλογές του Ε.Σ.Α.» (Ηχητικό)

«Εξαιρετικά κρίσιμες και καθοριστικές οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, τόσο για την πορεία του ίδιου του συλλόγου μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων επτά μηνών, όσο και για τη στήριξη των επιχειρήσεων των μελών του που δοκιμάζονται από ακόμη μια κρίση» 

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Β.Δ.Ε.Ν. και πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Σωκράτης Κωστίκογλου, με αφορμή τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023.

 Ο κ. Κωστίκογλου, ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένο Εμπόριο», αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού, λέγοντας «Θα είμαστε κοντά στους συναδέλφους, προσπαθώντας να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, δίνοντας βοήθεια και λύσεις σε μικρά αλλά και σημαντικά προβλήματα που αφορούν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους, αλλά και κοντά στους καταναλωτές για να μεταφέρουμε το μήνυμα, να μας εμπιστευθούν και να μας στηρίξουν».

Επίσης ο κ. Κωστίκογλου τόνισε: «Θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Δήμο, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο ώστε να επιτύχουμε με την συνεργασία όλων, δράσεις και εκδηλώσεις που θα τονώσουν το γενικότερο κλίμα στην αγορά, αλλά και θα επιδιώξουμε άμεσα συναντήσεις με πολιτικούς εκπροσώπους του κοινοβουλίου, για να πιέσουμε να βρεθούν λύσεις σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους και το μέλλον τους». 

Ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου χαρακτήρισε «εξαιρετικά κρίσιμες και καθοριστικές τις ερχόμενες εκλογές, τόσο για την πορεία του ίδιου του συλλόγου μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων επτά μηνών, όσο και για τη στήριξη των επιχειρήσεων των μελών του που δοκιμάζονται από ακόμη μια κρίση την τρίτη κατά σειρά τα τελευταία δεκατρία χρόνια, αυτή της ενέργειας και της ακρίβειας».  

Εξάλλου στη συνέντευξη συζητήθηκαν:

  • Διαρθρωτικά προβλήματα της αγοράς του Αγρινίου – Προοπτική επιβίωσής τους
  • Open Mall
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ακριβή αγορά
  • Απροθυμία ενασχόλησης με τον Σύλλογο των εμπόρων του Αγρινίου – Από τις 2.300 περίπου επιχειρήσεις, μόνο οι 270 είναι εγγεγραμμένες στον Σύλλογο.

Να θυμήσουμε ότι ο συνδιασμός «Ενωμένο Εμπόριο», σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης, γνωστοποίησε τους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στις εκλογές του Συλλόγου, για Δ.Σ., Ομοσπονδία και Ελεγκτική επιτροπή.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Σ. 

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΜΕΡΜΥΓΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΠΟΚΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

ΤΖΟΥΜΑΚΑ – ΦΕΓΓΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΔΑΡΑΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΕΦΑ ΣΤΕΛΛΑ

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σωκράτη Κωστίκογλου στον Antenna Star 103.5: