Σώθηκε από θαύμα Έλληνας ηθοποιός που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού για το ατύχημα που είχε την Κυριακή των Βαΐων στο Μενίδι!

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Γιώργου Σίσκου, ο οποίος προκάλεσε άθελά του αυτοκινητιστικό ατύχημα, όταν χάθηκε κάπου στο Μενίδι και δεν πρόσεξε την πινακίδα STOP. «Σώθηκα από θαύμα την Κυριακή των Βαΐων» λέει ο ηθοποιός στην Espresso και την Τεριάννα Παππά.

«Την περασμένη Κυριακή το βράδυ ήμουν με το αυτοκίνητό μου στη λεωφόρο Καραμανλή και τράκαρα από δικό μου λάθος ένα διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να καταστραφούν ολοσχερώς και οι δύο οδηγοί να μεταφερθούμε στο νοσοκομείο. Εκείνο το βράδυ εγώ “πήγα και ήρθα”, όπως λένε… Έπειτα από τρεις μέρες στο νοσοκομείο βρίσκομαι πλέον αρτιμελής και υγιής στο σπίτι μου. Ήταν πράγματι ένα θαύμα αυτό που βίωσα», είπε ο Γιώργος Σίσκος.

 

«Ευχαριστώ τον Θεό»

Σήμερα στέλνει -μέσω της «Espresso»- μήνυμα στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στην οδήγησή τους γενικά, αλλά και ειδικά μέσα στις γιορτές που αυξάνονται οι πιθανότητες των ατυχημάτων. Δεν παραλείπει, φυσικά, να ευχαριστήσει τους φίλους που του στάθηκαν και να ευχηθεί για το Πάσχα. «Ευχαριστώ τον Θεό αλλά και τους φίλους για τις ευχές τους. Αυτές τις άγιες μέρες σάς στέλνω θερμή παράκληση να προσέχετε στους δρόμους! Σας μιλώ εκ πείρας… Καλή Ανάσταση με υγεία».

zappit.gr