Σπ. Κωνσταντάρας: Το Κέντρο Υγείας Θέρμου υπηρετεί  άριστα τις ανάγκες των πολιτών

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές που η χώρα μας  δοκιμάζεται από την κορύφωση  της υγειονομικής κρίσης λόγω της πανδημίας , ορισμένοι στο δήμο Θέρμου με μικροπολιτική στόχευση  προσπαθούν να απαξιώσουν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας  .

 Μετά την πρόσφατη επιτυχία  της πρόσληψης δυο οδηγών  για το ασθενοφόρο  του Κέντρου Υγείας  από την 6η ΥΠΕ,  δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης,  στις 29/10/2020 –  και  όχι στις  05/11/2020  που το έβγαλαν στη δημοσιότητα –  κατέθεσαν αίτηση  προκειμένου να συγκληθεί  έκτακτο δημοτικό συμβούλιο  με θέμα: «Την ακύρωση της απόσπασης μόνιμου ιατρού από το Κέντρο Υγείας Θέρμου»,  ζητώντας μάλιστα «ζωντανή συνεδρίαση» , προκειμένου  να επιτύχουν…. ακροαματικότητα!!!! Βέβαια αγνοούσαν,  ότι από τις 20/10/2020 ο δήμαρχος  έστειλε  σχετική επιστολή στην 6η ΥΠΕ με αυτό το αίτημα , γεγονός που απογύμνωνε τα επιχειρήματα τους . 

Κατόπιν, όλως «τυχαίως» στις 31-10-2020  πολίτης  και υποψήφιος του κ. Κασόλα, για περιστατικό  της οικογενείας του , που εξυπηρετήθηκε από το ΕΚΑΒ Αγρινίου, κατέφυγε σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα  προκειμένου  να επιτευχθεί η απαξίωση  του Κέντρου Υγείας Θέρμου , καταγγέλλοντας… αργοπορία,  αλλά και ότι «φταίει ο Δήμαρχος » που δεν υπήρχε βάρδια οδηγού  στο ασθενοφόρο του Θέρμου.

Η  Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Θέρμου  , η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας  συνεργάζεται άψογα  με τη δημοτική αρχή  για να επιλυθούν ζητήματα  λειτουργίας,   με πρόσφατο παράδειγμα την πρόσληψη δύο οδηγών  για το ασθενοφόρο, τις κοινές προσπάθειες για πρόσληψη άλλων δύο οδηγών  για να καλύπτονται όλες οι βάρδιες , καθώς και για την λειτουργία  του ακτινολογικού και μικροβιολογικού τμήματος .

Το  Κέντρο Υγείας Θέρμου με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υπηρετεί  άριστα τις ανάγκες των πολιτών της ορεινής Τριχωνίδας σε 24ωρη βάση.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες  για την πατρίδα μας να διδάξουμε όλοι με τη στάση μας, ότι ο χώρος  της υγείας δεν προσφέρεται για αντιπαλότητες   και ιδιοτελείς προσωπικές  στοχεύσεις .