Ο Σπ. Λιβανός στην παράδοση του νέου ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου (Photos)

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός παρευρέθηκε σήμερα στην τελετή παράδοσης και στον αγιασμό του νέου ασθενοφόρου που προστίθεται στον στόλο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, τον οποίον τέλεσε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ακόμα ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Βασίλης Γκίζας και Αντιδήμαρχοι της πόλης.

«Θωρακίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την κοινωνία. Η ενίσχυση του στόλου των ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου ήταν πάγιο αίτημα των πολιτών της περιοχής και θα συμβάλλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση των περιστατικών που ανακύπτουν», δήλωσε ο ΥΠ.Α.Α.Τ.

Ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε θερμά τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου κ. Βασιλική Μούσγα για τη φροντίδα που προσφέρει το Κέντρο Υγείας στους πολίτες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε και προς τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, ο οποίος με τη στάση και το παράδειγμά του, έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των εμβολιασμών στην ευρύτερη περιοχή. «Πρέπει όλοι να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε. Είναι ατομική μας ευθύνη και κοινωνική υποχρέωση» τόνισε ο ΥΠ.Α.Α.Τ.