Σπ. Μπιμπίλας: Μετά το viral πουκάμισο στη Βουλή, φωτογραφίζεται με τους παπαγάλους του (Photos)

«Έντυσε» με χρήση photoshop έναν κίτρινο παπαγάλο με πουκάμισο που έχει το πρόσωπό του για σχέδιο

Μία από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, ήταν αυτή του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» έδωσε το «παρών» με ένα λευκό πουκάμισο, που είχε επάνω κόκκινους παπαγάλους.

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα» δήλωσε σε τοποθέτησή του, μετά από σωρεία σχολίων που εισέπραξε για την επιλογή του να εμφανιστεί με αυτό το πουκάμισο.

Αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες του, στις οποίες ποζάρει με έναν πράσινο παπαγάλο. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, δείχνει έναν κίτρινο παπαγάλο, ο οποίος φορά ένα πουκάμισο με το πρόσωπο του ηθοποιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων: «Η αγάπη μου και για τα αδέσποτα ζώα και το ενδιαφέρον μου για τα υπέροχα πτηνά, τους παπαγάλους που κατακλύζουν πλέον την Αθήνα θα παραμείνουν πηγή έμπνευσης. Tο υπέροχο πολυσυζητημένο πουκάμισο με τα παπαγαλάκια είναι vintage και δώρο του αείμνηστου σπουδαίου μου φίλου του θρυλικού ΒarBar. (Κώστας Παναγιωτόπουλος)».

Η ανάρτησή του:

Στις αντιδράσεις για την επιλογή του, ο ίδιος απάντησε με δηλώσεις του: «Δεν με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε».

Δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί. “Όσον αφορά στα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου…”

 

protothema.gr

Διαβάστε επίσης: Όλοι οι εντός έδρας αγώνες αλλά και τα φιλικά του Παναιτωλικού στην Cosmote TV