Γ. Σπαλιάρας στο AgrinioTimesTV: «Η Παλαιά Λαχαναγορά ιδανικός χώρος για εκθέσεις-εκδηλώσεις» (Βίντεο)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε -για άλλη μια φορά- ο Γιάννης Σπαλιάρας με αφορά τα εγκαίνια Πασχαλινού Φιλανθρωπικού Bazaar που διοργάνωσε η Οµάδα Εθελοντών του «Σκοπού Ζωής» Αιτωλοακαρνανίας μαζί με την κλόουν Παστελίτσα.

Μιλώντας, στην κάμερα του AgrinioTimesTV και τον Παρασκευά Μάζη ευχαρίστησε έναν πολύ καλό του φίλο, τον Ευάγγελο Καρακίτσο αλλά και τη σύντροφό του, Γωγώ για την πρόσκληση που του απηύθυναν, ώστε να βρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πρέπει να βοηθάμε τις ευαίσθητες ομάδες».

Παράλληλα, αναφέρθηκε για την παρουσία του στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, το Survivor και πως αυτό είναι μία αφορμή για να δείξει ο καθένας την πραγματική του ταυτότητα, ενώ απέφυγε να πει κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά τα επόμενα τηλεοπτικά και μη βήματά του.

Ενδιαφέρουσα, ήταν και η τοποθέτηση ενός -ομολογουμένως- επιτυχημένου μοντέλου, ηθοποιού και παρουσιαστή, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας, για την παρουσία του στο Αγρίνιο, το οποίο επισκέπτεται τα τελευταία 20 χρόνια, εκθιάζοντας τον χώρο της Παλαιάς Λαχαναγοράς θεωρώντας τον ως ιδανικό για εκθέσεις και εκδηλώσεις.