Σπαραγμός στην κηδεία της Ίσμα Τουλάτου στην Αρχαία Ολυμπία (Photos)

Το «ύστατο χαίρε» στη Δημοσιογράφο Ίσμα Τουλάτου, είπαν τα μέλη της οικογένειας της, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, στο χωριό Φλόκα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η έμπειρη συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του χωριού, που βρίσκεται δίπλα στο θέατρο Ολύμπια, που αποτελεί και την έδρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας…

Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν στο σπίτι της, μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της, λίγο πριν πάρει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής και γίνει και η ίδια μητέρα…

Το κλίμα στο χωριό από νωρίς το Σάββατο ήταν βαρύ. Ακόμα και οι κάτοικοι που δεν την γνώριζαν καλά, αλλά την είχαν συναντήσει όταν επισκέπτονταν το χωριό, ήταν συγκλονισμένοι από τον πρόωρο θάνατο της από εγκεφαλική αιμορραγία σε ηλικία 52 ετών σύμφωνα με το ilialive.gr.

Πολλοί ήταν εκείνοι που συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους για το «ύστατο χαίρε». Και η εκκλησία πέρα από τον κόσμο γέμισε με στεφάνια.

Μεταξύ άλλων από την Υπουργό Πολιτισμού Λινά Μενδώνη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Άλτερ Εγκο Μίντια και το Βήμα που εργαζόταν, τους συναδέλφους και φίλους που απέκτησε σε αυτή τη μακρά και επιτυχημένη διαδρομή στη δημοσιογραφία.

zappit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αμφιλοχία: Δράση ενημέρωσης του Κέντρου Υγείας για την Άνοια (Video – Photos)