Οι σπαρακτικές εικόνες των γονιών του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα πάνω στο μνήμα

Η ταφή του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ, τελέστηκε σήμερα (02.02.2023) λίγο μετά τις 12:30 στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταφή του υποσμηναγού, άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας έριξε βολές στον αέρα ενώ ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι εικόνες των γονιών του πάνω στο μνήμα είναι σπαρακτικές.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς του υποσμηναγού ακολούθησαν την πομπή από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, όπου νωρίτερα έλαβε χώρα η εξόδιος ακολουθία, έως το χωριό Πικέρνι για την ταφή.

Μεταξύ άλλων, στην ταφή παραβρέθηκαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός Γ.Ε.ΕΘ.Α., Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός Γ.Ε.Σ., Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, Βουλευτές και Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και Απόστρατοι και εν ενέργεια Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στεφάνι κατέθεσε στο μνήμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ο αρχηγός Γ.Ε.Α. παρέδωσε το ξίφος και τη σημαία.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες από την Κηδεία με ένα κλικ ΕΔΩ

newsit.gr