Σπήλιος Λιβανός: «Στις Εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε την Κυβέρνηση που θέλουμε» (Photos)

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός σε μια ακόμη εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε την Κυβέρνηση που θέλουμε και τον πρωθυπουργό που εμπιστευόμαστε. Εκλέγουμε τους Βουλευτές που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να αλλάξουν την παραγωγική και οικονομική πορεία του Νομού μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το οραματικό του έργο για τη Γεωργική και Κτηνοτροφική Ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαραίτητων έργων αγροτικών υποδομών που εντάχθηκαν στο εμβληματικό Πρόγραμμα «ΥΔΩΡ2.0» για το αρδευτικό δίκτυο της Πεδιάδας Αγρινίου παρουσίασε χθες ο π. Υπουργός Σπήλιος Λιβανός σε μια ακόμη εντυπωσιακή πολιτική συγκέντρωση στα Ρουσσέϊκα Αγρινίου!

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλες τις παραγωγικές ζώνες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για τον απολογισμό της 4ετούς κοινοβουλευτικής του θητείας, ο κ. Λιβανός υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «η Αιτωλοακαρνανία μας πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στη μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθεια για την Ελλάδα του αύριο».

«Χρέος μου απέναντι στην Αιτωλοακαρνανία είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», σημείωσε ο κ. Λιβανός, προσθέτοντας «ότι η αλλαγή έρχεται μέσα από τα έργα και όχι από τα λόγια.

Οι πολίτες πρέπει να συγκρίνουν και να κρίνουν. Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ψηφίζουμε την Κυβέρνηση που θέλουμε και τον Πρωθυπουργό που εμπιστευόμαστε.

Εκλέγουμε τους Βουλευτές που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να αλλάξουν την παραγωγική και οικονομική πορεία του Νομού μας.

Ψηφίζουμε για την ανάπτυξη και την προοπτική της χώρας και της Αιτωλοακαρνανίας».

 

Διαβάστε επίσης: Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της Κεντρικής Οδού Τ.Κ. Τρύφου (Video – Photos)