Β. Σπυρόπουλος στον «Antenna Star 103.5»: Η Κυβέρνηση να πάρει πίσω τώρα το click away (Ηχητικό)

Ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου, Βασίλης Σπυρόπουλος, μίλησε στον Σωκράτη Τσόμπο και την εκπομπή «Με υπογραφή» στον «Antenna Star 103.5» για τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου, λίγες μέρες πριν τις εορτές με την μέθοδος του click away και στην πόλη του Μεσολογγίου.

«Εμείς, περιμέναμε όπως περιμένουν όλες οι επιχειρήσεις σε όλη την χώρα αυτή τη περίοδο των εορτών, γιατί είναι το 30-40-50% του τζίρου της χρονιάς συνολικά. Μετά το πρώτο «lockdown», ήρθε το δεύτερο και αναμέναμε από το Δεκέμβριο και μετά στην απόσβεση του τζίρου της περιόδου που χάθηκε ωστόσο είδαμε ακριβώς το αντίθετο. Ένα ανεφάρμοστο click away, δε μπορούν να το λειτουργήσουν ούτε οι καταστηματάρχες, ούτε και οι καταναλωτές. Αποτέλεσμα όλο αυτού είναι να μην γίνονται πωλήσεις», ήταν χαρακτηριστικά ορισμένα από τα λεγόμενα του Προέδρου.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στην επιστολή που έστειλαν προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και κατά πόσο μπορεί να βγει κάτι ουσιαστικό μέσα από αυτή την ενέργεια για την ουσιαστική επαναλειτουργία της αγοράς.

Τέλος, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το ενδεχόμενο να υπάρξουν μαγαζιά και επιχειρήσεις που δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ ξανά.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Σπυρόπουλου στον «Antenna Star 103.5»: