Σπύρος Κωνσταντάρας: «Καλό Παράδεισο Δέσποτα!»

Την βαθύτατη θλίψη του για την Κοίμηση του Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, με τον οποίο διατηρούσε ισχυρούς φιλικούς και πνευματικούς δεσμούς, εκφράζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας:

Με θλίψη πληροφορήθηκα την Κοίμηση του Μητροπολίτου Καστορίας Σεραφείμ, ενός άξιου Ιεράρχη , ο οποίος είχε επισκεφθεί επανειλλημένα το Θέρμο και συνδεόταν πνευματικά και φιλικά με οικογένειες και Ιερείς του δήμου μας. Είχα την τύχη να επισκεφτώ στην έδρα του, την Καστοριά τον Σεβασμιώτατο Σεραφείμ και να διαπιστώσω από κοντά, την άοκνη δράση του και φιλανθρωπία .

Η Μητρόπολη Καστορίας επί αρχιερατείας του οργανώθηκε και αναπτύσσει φιλανθρωπική και πνευματική δράση με πολλές πτυχές όπως λειτουργία Γηροκομείου “Λαζάρου και Αθηνάς Λ. Ρίζου”, Τράπεζα Αίματος, Τράπεζα Αγάπης (τροφίμων), Ταμείο Υποτροφιών, Υπηρεσία Συμπαράστασης Ανέργων, Α.Μ.Ε.Α., Οικογένειας, Ασθενών, Σύνδεσμος Αγάπης Κυριών, συντονιστικό όργανο της φιλανθρωπικής κίνησης των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Καλό Παράδεισο Δέσποτα!