Ο Σπύρος Μανδήλας στον Antenna Star για την «Ημέρα καριέρας στο Αγρίνιο» (Ηχητικό)

Με την ευκαιρία της Εκδήλωσης «Ημέρα καριέρας στο Αγρίνιο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στην Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Σπύρος Μανδήλας, Control Manager του αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού Ομίλου «MarBella Collection» μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η Ζωή» με τη Νάντια Μπούτα.

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία διοργανώνεται από την «CareerWay Συμβουλευτική», είναι να δώσει την ευκαιρία σε άτομα κάθε ηλικίας, εξειδικευμένα και μη, να ενημερωθούν για τις προοπικές του Ξενοδοχιακού και Τουριστικού κλάδου, καθώς και τις ειδικότητες και τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στα Ξενοδοχεία του Ομίλου. (Δείτε ΕΔΩ).

Κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης, στελέχη των Ξενοδοχείων θα παρουσιάσουν την στρατηγική και την κουλτούρα της επιχείρησης, τις παροχές, και το σύνολο των Ανοιχτών Θέσεων Εργασίας. Στο τέλος της Εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τους ενδιαφερομένους υποψηφίους, για αυτό και προτείνεται να έχουν μαζί τους το Βιογραφικό τους Σημείωμα.

Η MarBella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με 3 ξενοδοχεία πολυτελείας 5*, στην Κέρκυρα, και στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας. (Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Ξενοδοχεία και ΕΔΩ για τις θέσεις εργασίας).

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Σπύρου Μανδήλα, στον Antenna Star 103.5: