Σπύρος Πνευματικός: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα του στη Νέα Δημοκρατία

Την απόφασή του που είχε προαναγγελθεί όταν τέθηκε εκτός εκλογικού αγώνα, να παραδώσει την έδρα που κέρδισε στην Εύβοια για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Πνευματικός.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Πνευματικός ο οποίος είχε τεθεί εκτός εκλογικού αγώνα για δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο σε τελικό στάδιο, δηλώνει «υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας» καθώς η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής κατέκτησε τρεις έδρες από δύο στις κάλπες του Μαΐου.

«Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Πνευματικός.

Μετά την ανακοίνωση του Σπύρου Πνευματικού η τρίτη έδρα της Ν.Δ. στην Εύβοια πηγαίνει στην κυρία Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

Η ανάρτηση του Σπύρου Πνευματικού

«Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια.

Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή.

Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πνευματικός στην ανάρτησή του.

protothema.gr

 

Διαβάστε επίσης: Την Παρασκευή η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου