Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές»

Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές»

Ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ενωμένοι Μπορούμε» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Δυτική Ελλάδα, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ενός σκηνικού αποκάλυψης, σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Η κρατική μηχανή βρίσκεται σε παράλυση και το μόνο που αντικρίζει κάνεις είναι εικόνες βιβλικής καταστροφής με νοσοκομεία να εκκενώνονται την ώρα που τα πύρινα μέτωπα μαίνονται ανεξέλεγκτα.

Μέσα σε όλα αυτά η Κυβέρνηση και το επιτελικό χάος που έχει επιφέρει, κρύβεται προκειμένου να γλυτώσει από την αποδοκιμασία της κοινωνίας.

Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρατική απάθεια καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη να σπεύσει σε κάθε μορφή ανακούφισης των συμπολιτών μας που αυτή τη στιγμή το έχουν ανάγκη.

Σε ότι μας αφορά θα παλέψουμε για μια Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που θα διαθέτει τους απαραίτητους πόρους για την πρόληψη και την αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων.

Μια Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που με τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια της δε θα καταντά επαίτης του κεντρικού κράτους. Ώστε να μην βρίσκεται ξανά και ξανά ενώπιον παρόμοιων εικόνων που προσβάλλουν βαθύτατα τη Δημοκρατία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μετά τους δύο πιλότους, το ναυάγιο της Πύλου, τον θάνατο του άτυχου φίλου της Α.Ε.Κ. και τους μετανάστες στο δάσος της Δαδιας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές.

Φτάνει πια!»

 

Διαβάστε επίσης: «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε»: Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του Σπ. Σκιαδαρέση