Σπύρος Σκιαδαρέσης: Η «Νέα Δυτική Ελλάδα» που οραματιζόμαστε τώρα ανατέλλει!

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών της Δυτικής Ελλάδος για την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό μας και μία συγνώμη σε όσους δεν προλάβαμε να συναντήσουμε από κοντά λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που είχαμε στη διάθεσή μας. 

Το εκλογικό αποτέλεσμα και η ανάδειξή μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιώνει τον αγώνα μας κι αποτελεί εφαλτήριο για νέες «μάχες», αυτή τη φορά, εντός του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, με σύμμαχό μας την ίδια την κοινωνία. 

Έχουμε μπροστά μας μια νέα, κρίσιμη αυτοδιοικητική περίοδο στη διάρκεια της οποίας ο συνδυασμός μας θα είναι «παρών» με προτάσεις, έλεγχο και συνεχείς δράσεις, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και προτάσσοντας τη διαφάνεια και την ισόρροπη ανάπτυξη. 

Ευχαριστώ θερμά όλους τους Υποψήφιους Περιφερειακούς μας Συμβούλους και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδος, για τον έντιμο, ηθικό και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε, όπως επίσης, και όλους τους εθελοντές μας που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στη δυναμική του Συνδυασμού μας και παρέμειναν στην πρώτη γραμμή μέχρι τέλους.

Η «Νέα Δυτική Ελλάδα» που οραματιζόμαστε τώρα ανατέλλει! 

Μαζί με όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος που πιστεύουν σε μία αυτόνομη και ισχυρή περιφερειακή διοίκηση.

Τέλος, συγχαίρουμε τον κ. Φαρμάκη για την επανεκλογή του».

 

Διαβάστε επίσης: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης – Τα αποτελέσματα