Σπύρος Σκιαδαρέσης: Συνεχίζει τις περιοδείες – Απόψε τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στον Πύργο (Photos)

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις προεκλογικές του εξορμήσεις ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των περιοδειών περιλάμβανε το κέντρο και συνοικίες της Πάτρας, καθώς και τα Καλάβρυτα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκιαδαρέσης συνοδευόμενος από Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. περπάτησαν στον Πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και στην Πλατεία Γεωργίου, ενώ επισκέφθηκαν και τη συνοικία Ταραμπούρα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες, να ενημερώσουν για τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού και να συζητήσουν μαζί τους θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη και την οικονομία.

Επίσης, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης βρέθηκε και στην εμποροπανήγυρη Καλαβρύτων, η οποία αποτελεί θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύοντας τις παραδόσεις του τόπου μας.

Την Κυριακή ο κ. Σκιαδαρέσης με την ιδιότητα του Λαμπαδάριου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου, πολιούχου των Πατρών, συμμετείχε στις λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις για την 59η Επέτειο Επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Πρωτοκλήτου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο συνδυασμός εκπροσωπήθηκε από πολυμελή αντιπροσωπεία και στις εκδηλώσεις στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών για την Αγία Ευφροσύνη.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Εξ άλλου, σήμερα Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, στον Πύργο (28ης Οκτωβρίου και Γκοτσίνα) απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Ηλείας να αγκαλιάσουν την προσπάθεια της «Νέας Δυτικής Ελλάδας». 

Ο Βουλευτής του Νομού Ηλείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλης Κατρίνης και ο γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ανδρέας Σπυρόπουλος θα παρευρεθούν στα εγκαίνια εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους στον Σπύρο Σκιαδαρέση και σε όλους τους Υποψήφιους του Ν. Ηλείας.

 

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Σκιαδαρέσης: Περιοδεία στην Ηλεία (Photos)