Στ. Σελιμά στον Antenna Star: «Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας για τους εργαζομένους στη Δ/νση Μεταφορών Αιτωλ/νίας» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023, η Προϊστάμενη του Τμήματος Αδειών Οδήγησης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Στέλλα Σελιμά, με αφορμή την κινητοποίηση των εργαζομένων στο Αγρίνιο.

Όπως ανέφερε η κ. Στέλλα Σελιμά, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Μεταφορών συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική – πανεργατική απεργία για το πρόσφατο δυστύχημα στα Τέμπη, ενώ ταυτόχρονα διαμαρτύρονται για ακατάλληλες συνθήκες εργασίας και έλλειψη προσωπικού, ζητήματα που καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη την άσκηση των καθηκόντων τους κατά την εργασία τους.

Η κ. Σελιμά μετέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην καθημερινότητά τους στο κτίριο της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Αιτωλοακαρνανίας, τα οποία κατ’ επέκταση δυσχαιρένουν την εργασία τους και υποβαθμίζουν τις υπηρεσίες που παρέχονται προς τους πολίτες, ενώ έμφαση έδωσε στο θέμα της υποστελέχωσης, αναφέροντας ότι υπάρχει ανάγκη για άμεση κάλυψη θέσεων που θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ασφάλειας.

Οι εργαζόμενοι, κατά τη διάρκεια της σημερινής κοινητοποίησης έξω από τα Γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Αιτωλοακαρνανίας, τοποθέτησαν πανό με τα αιτήματά τους.

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Στέλλας Σελιμά στον Antenna Star 103.5: