Στάση εργασίας της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. – Συμμετέχει και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλ/νίας

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλ/νίας συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος την Τετάρτη 22/06/2022 από τις 8:00 μέχρι τις 12:00.

Απαιτούμε:

-Την άμεση καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων εφημεριών, πρόσθετων και τακτικών καθώς και την προβλεπόμενη πρόσθετη αποζημίωση για τις υπεράριθμες εφημερίες των ειδικοτήτων πρώτης γραμμής αλλά και σε όσους έχουν μετακινηθεί.

-Νομοθετική ρύθμιση και επαναφορά του πλαφόν στο 15% για να μη γίνει καμία περικοπή στις δεδουλευμένες πρόσθετες εφημερίες Απριλίου, Μαϊου, Ιουνίου.

-Κατάργηση του διαχωρισμού πρόσθετων και τακτικών εφημεριών εώς ότου γίνουν όλες οι αναγκαίες προσλήψεις ώστε ο κάθε ιατρός να πραγματοποιεί 1 ενεργή εφημερία τη βδομάδα.

-Αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών. Αναπλήρωση των μισθολογικών μας απωλειών στα επίπεδα πριν τις περικοπές του 2012.Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού.

-Να στελεχωθούν άμεσα με επείγουσες διαδικασίες όλες οι κενές οργανικές θέσεις των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου ώστε να μην επέλθει λειτουργική κατάρρευση

Ο Πρόεδρος —- Η Γραμματέας
Αραβανής Μάκης —- Πατρινού Βάνα