Ο Στάθης Κουνάδης στο AgrinioTimes.gr: «Στόχος του Ηρακλή Αστακού η εδραίωση στη πρώτη κατηγορία»

Πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την θέση του βοηθού προπονητή, μία απόφαση που ξάφνιασε όλο το φίλαθλο κοινό του τοπικού αθλητισμού καθώς και το ίδιο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ηρακλή Αστακού. Ωστόσο, η απόφαση αυτή άλλαξε με τον Στάθη Κουνάδη να παραμένει τελικά, ως βοηθός προπονητή στον πάγκο της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Νομού Αιτωλοακαρνανίας μίλησε στον Παρασκευά Μάζη και το AgrinioTimes.gr για το τι τον έκανε να παραμείνει, για τους στόχους της ομάδας και τις μεταγραφικές κινήσεις. Επίσης, αναφέρθηκε στα φαβορί για την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας.

-Για την αλλαγή απόφασης και την τελική παραμονή ως βοηθός στον πάγκο του Ηρακλή Αστακού; Η αλλαγή της απόφασης είναι καθαρά δική μου επιλογή, όσο ως βοηθός προπονητή στην δεύτερη κατηγορία απέκτησα εμπειρία στον πάγκο της ομάδας με έναν πολύ καλό προπονητή, όπως ο κ. Μάκης Μπότσιος καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά με πολλά νικηφόρα αποτελέσματα, βγάζοντας την ομάδα πρώτη.

-Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν; Οι στόχοι της ομάδας για φέτος είναι να έχουμε μία αξιοπρεπή παρουσία στην πρώτη κατηγορία, για αυτό και στόχος είναι να μείνουμε και να έχουμε ένα υπολογίσιμο σύνολο μιας ομάδας με την ιστορία που διαθέτει ο Ηρακλής Αστακού. Στόχος, το ξεκαθαρίζω, δεν είναι ο πρωταθλητισμό της ομάδας παρά να έχουμε μία άξια πορεία. Πιστεύω στα παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χαρίσει πολλές επιτυχίες στον κόσμο που πάντα μας στηρίζει.

-Για τους παίχτες που ήρθαν και τους παίχτες που έφυγαν; Ο κορμός της ομάδας παραμένει, όπως ήταν και στην δεύτερη κατηγορία. Δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο. Όλα τα χρόνια, με εμπειρία και ένα πολύ καλό σύνολο, δύσκολα αποχωρεί κάποιος, όσο για μεταγραφές έγιναν κάποιες κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα στον στόχο της. Οι προπονήσεις όλο αυτό το καιρό πραγματοποιούνται σε πολύ καλό κλίμα και είναι δυνατές. Γενικά, είμαστε ομάδα που θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους.

-Για τις ομάδες που βλέπεις να έχουν τον πρώτο λόγο για τα μπαράζ ανόδου; Οι ομάδες κατά την προσωπική μου άποψη θα είναι: Α.Ε. Μεσολογγίου, Ναυπακτιακός Αστέρας, Όμηρος Νεοχωρίου και ο Τρίκαρδος Κατοχής. Επειδή, όμως μπάλα είναι και γυρίζει ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, σίγουρα θα απολαύσουμε όμορφα παιχνίδια.

-Για τις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας; Κοίταξε με τις αλλαγές που έγιναν, με ομάδες που λόγω προβλημάτων δεν κατέβηκαν, όπως ο Ίναχος Βάλτου και ο Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων, έχουμε αρκετές ομάδες από τη μέση και κάτω αρκετά υπολογίσιμες βάση μεταγραφικών κινήσεων, για αυτό χρειάζεται να περάσουν κάποιες αγωνιστικές για να μπορέσουμε να κρίνουμε προς τα που βαδίζει το κάθε σωματείο.